Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nemohli byt s otcom v deň jeho narodenín. Dostali nápad, vďaka ktorému mu prišlo 15-tisíc blahoprianí

  • DC

Stráviť narodeniny so svojimi blízkymi je to najkrajšie. Nie vždy je to však možné..

Svoje o tom vedia aj bratia Chris a Mike Ferryovci, ktorí momentálne bývajú na Floride. Od malička boli zvyknutí na to, že otcove narodeniny trávili pri spoločnej večeri v reštaurácii, kde nakoniec aj personál nahovorili na to, aby zablahoželal ich otcovi. Tentokrát sa však súrodencom nepodarilo byť s ockom v jeho veľký deň! Dostali preto netradičný nápad.

Pri diaľnicu v Atlantic City umiestnili v deň jeho narodenín billboard, na ktorom stálo napísané: „Poprajte môjmu ockovi šťastné narodeniny. S láskou Tvoji synovia“. Nezabudli pripojiť jeho telefónne číslo. Christopherovi Ferrymu prišlo dokopy asi 15-tisíc správ. Gratulovalo mu kopec neznámych ľudí a Chris spočiatku netušil, o čo ide, až kým ju jeden z blahoželajúcich nenapísal: „Prečítal som si o Vás na billboarde, že máte narodeniny!“ Jeho synovia sa nakoniec napriek tomu, že s ním nemohli byť, veľmi tešili a dodali: „Sme veľmi šťastní, že vidíme, ako sa smeje. Zaslúži si to.“

Odporúčame