Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zomrel spevák Dan Nekonečný!

  • AH

Informáciu priniesol blesk.cz

Šokujúca správa pred malou chvíľou prišla z Českej republiky. Podľa informáciu blesk.cz zomrel 52-ročný spevák Dan Nekonečný. Ako píše blesk: „Můžeme potvrdit, že jsme do ulice Na Vrchu na žádost Policie České republiky v úterý po 11. hodině vysílali koronera k úmrtí 52letého muže.“ Správu budeme aktualizovať.

Známeho českého speváka našli  bez známok  života v jednom z bytov v mestskej časti Praha-Řeporyje.  Príčinu úmrtia zisťujú vyšetrovatelia. Populárny hudobník a tanečník známy svojím extravagantným vystupovaním zomrel vo veku 52 rokov. Informáciu potvrdil na Twitteri starosta časti Řeporyje Pavel Novotný.

Dan Nekonečný bol známy ako showman a líder českej skupiny Šum svistu. Jeho typickými znakmi boli žltá farba, trblietky, ohňové efekty, široký úsmev a  vyhlásenia o "ministerstve rozkoší". Okrem speváckej kariéry  pôsobil aj ako herec. Spoločne s Bolkom Polívkom a Zuzanou Stivínovou si zahral napríklad v komédii Eliška má ráda divočinu.

Dan bol minulý rok aj u nás v rádiu. Hosťom u Sajfu v #lvllama:

Odporúčame