Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Deň narcisov sa blíži! Dobrovoľník Sajfa sa opäť vydáva na cestu po Slovensku

  • DC

Sajfa vyráža aj tento rok za vami. Opäť bude dobrovoľníkom najväčšej slovenskej zbierky!

Už tento štvrtok bude na Slovensku 23. ročník najväčšej slovenskej zbierky – Deň narcisov. Viac ako 15 000 dobrovoľníkov bude v našich mestách rozdávať žlté narcisy.

K dobrovoľníkom, ktorí budú zbierať príspevky pre Ligu proti rakovine, sa tak ako minulý, aj tento rok pridá aj náš Sajfa. Vyráža na celodennú „narcisovú tour“ naprieč Slovenskom, o jeho pohybe budeš pravidelne informovaný vo vysielaní. Zastaví v štyroch slovenských mestách a ty budeš mať možnosť prispieť priamo uňho na dobrú vec.


V ktorých mestách môžeš Sajfu stretnúť?

  • NITRA
  • ZVOLEN
  • RIMAVSKÁ SOBOTA
  • KOŠICE


Ako pomôcť tento rok?

- Vhodením dobrovoľného príspevku do pokladničiek dobrovoľníkov v deň konania Dňa narcisov – 11. apríla 2019.

- Zaslaním prázdnej SMS na číslo 848 v hodnote 3 Eurá v sieti všetkých mobilných operátorov (Orange, Telekom, O2, Štvorka) – v termíne od 1.4. do 17.4.2019.

- Zaslaním ľubovoľnej sumy na číslo účtu zbierky SK09 0900 0000 0054 5454 5454 – v termíne od 1.4. do 17.4.2019 alebo Naskenovaním QR kódu na pokladničkách a príslušných mediálnych nosičoch a prispením ľubovoľnou sumou.

- Získaním virtuálneho narcisu cez portál Zľava dňa (1 Euro) - v termíne od 1.4. do 17.4.2019.

- Prispením v bankomatoch Slovenskej sporiteľne cez tlačítko Deň narcisov v sume 1,83 EUR v termíne od 2.4. do 17.4.2019.


- Online ľubovoľnou platbou cez darcovský portál www.darujme.sk v termíne od 1.4. do 17.4.2019.

Ešte niekoľko detailov k zbierke Deň narcisov alebo identifikačné znaky zbierky:

- Identifikátor dobrovoľníka: žlté tričko s logom Ligy proti rakovine s textom „JA SOM“ a s identifikačným číslom dobrovoľníka umiesteného v kvete narcisu, tvoriaceho logo LPR.

- Narcis: každoročný symbol zbierky na rozdávanie za dobrovoľný príspevok. Narcis bude charakteristickej žltej farby so zeleným stredom. 

- Papierová pokladnička bielej farby s oranžovo – modrou potlačou a textom Deň narcisov, 11. 4. 2019, #chcempomahat a číslom registrácie zbierky, vydaným Ministerstvom vnútra SR. Každá pokladnička bude prelepená ochrannými nálepkami modrej farby s bielym nápisom Deň narcisov. Na každej pokladničke sa nachádza logo Ligy proti rakovine, číslo pokladničky, QR kód a číslo SMS 848.

Odporúčame