Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Veronika Cifrová Ostrihoňová hosťom v Nedeľnej talkshow

  • Tirsha

Vypočuj si rozhovor s čerstvou víťazkou ankety OTO 2018

Veronika Cifrová Ostrihoňová je televíznou redaktorkou a moderátorkou. Už ako dieťa chcela byť zdravotná sestrička. Časom však zistila, že jej krv, ihly a nemocničné prostredie nerobia dobre. S príchodom na základnú školu mala nový sen. Stať sa novinárkou.

Počas vysokej školy sa Veronika uberala iným smerom. V New Yorku študovala politológiu s históriou. S dobrou znalosťou jazykov, politickou gramotnosťou a prehľadom v histórii mala predispozíciu venovať sa diplomacii. Nakoniec sa však vrátila k svojim vysneným povolaniam z detstva, ktoré spojila dokopy. Živí sa ako redaktorka, pričom sa zameriava na zdravotnícke témy.

Popri práci sa venuje aj vlastnej talkshow, s ktorou zavítala do viacerých slovenských miest. A nie je to tak dávno, čo začala  nakrúcať vlogy. K tým ju priviedol z veľkej časti jej manžel Sajfa. Veroniku so Sajfom čaká  jedno z najradostnejších období života – stanú sa rodičmi.

Odporúčame