Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Po ceste na vysielanie z čerpacej stanice sa zo Sajfu stal dobrovoľník Dňa narcisov

  • DC

Nitra, Zvolen, Rimavská Sobota, Košice a Sajfov účes stále drží..

Na dátum 11. apríl sme sa veľmi tešili. Bol síce pre nás menšou výzvou, ale zvládli sme to. Sajfa sa totiž spolu so svojim vysielacím tímom musel už v skorých ranných hodinách vydať na cestu naprieč Slovenskom. Aby zakotvil na Shellke v Košiciach – v našej krásnej metropole východu a aby tam odpálil svoju popoludňajšiu šou.

Malo to však jeden háčik. Po ceste sa mal zastaviť aj v Nitre, vo Zvolene a v Rimavskej Sobote. 11. apríl bol totiž dňom, kedy bol náš Sajfa nie len moderátorom a zabávačom, ale i dobrovoľníkom najväčšej slovenskej zbierky – Dňa narcisov! Ako inak – zvládol to na výbornú. Mnohí z vás ste tak priamo uňho prispeli na dobrú vec a po príchode na Východ ste ho presvedčili o tom, že Košice sú jednoducho šaľene! Samozrejme, v dobrom. Ďakujeme!

Shell má pre vás novo zrekonštruované čerpacie stanice, kde nielen natankujete, ale aj pohodlne nakúpite. Či už čerstvé pečivo, chlieb, maslo, šunku alebo jogurty. Rýchlo a jednoducho, po ceste domov. A to je ešte len začiatok. Ďalšie takéto vynovené čerpacie stanice Shell budú postupne pribúdať. www.shell.sk

Odporúčame