Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V súťaži The Voice Česko Slovensko síce neuspela, no dnes vydáva skvelý nový singel

  • DC

Tya, speváčka z Kaliho tímu, vydáva nový singel..

Andreu Atyafiovú si môžete pamätať z poslednej  série The Voice Česko Slovensko. Do svojho tímu si ju vtedy vybral Kali. Z jej hlasu boli nadšení všetci porotcovia a predpovedalo sa, že to v súťaži dotiahne ďaleko. Žiaľ, osudným sa jej stalo vyraďovacie kolo K.O. v ktorom vypadla.  Ako sa vraví,  koniec je novým začiatkom, tak ani  Andrea, ktorá vystupuje pod umeleckým menom TYA, nezaháľala a v týchto dňoch predstavuje svoj aktuálny singel Iný plán.

Nový singel, ku ktorému zverejnila už aj videoklip, poukazuje na partnerský trojuholník. „Občas sa v živote stane, že aj na prvý pohľad fungujúce vzťahy majú v sebe trhliny. Je už potom na každom z nás, či ich  chceme a vieme spojiť alebo nie“ vysvetľuje TYA. V klipe si zahrala aj  hlavnú rolu spolu s nádejným mladým hercom Erikom Jasaňom.  Autorom hudby a textu piesne je Pavol Petrik / Paul Project /, ktorý tentokrát sám aj  videoklip režíroval.  „Aďka dostala dar od Boha, a to v podobe jej nádherného hlasu. Každým dňom pracujeme na tom aby dosiahla svoj sen a to je spievať pre ľudí “ dodáva jej producent Pavol Petrik.

Odporúčame