Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Do kín mieri východniarsky film o láske medzi Rómkou a nešťastníkom Milanom. Pozri si skvelý trailer

  • DC

"VÝCHOD LÁSKA PEŇEŽI"

Napísal nám Rišo. Rišo je samotným režisérom filmu, o ktorom ti práve teraz chcem niečo málo povedať. Rišo píše: „Zdravím Fun Rádio. Natočili sme východniarsky slovenský film. Čo vy na to? Keby ste o nás napísali, alebo nás zazdieľali, tak by sme mali veľkú radosť.“ Pozreli sme si trailer a ten nás naozaj zaujal, preto Rišovi radi urobíme radosť.

Film Loli paradička je romantickou komédiou o láske dvoch ,,nešťastníkov" z Východného Slovenska, smiešno-smutný príbeh o nádeji a trpkosti života. Na portáli pravda.sk sa nám o filme podarilo zistiť: „Protagonista tragikomédie Milan zápasí s postihnutím, narodil sa totiž bez nohy. Jeho novej láske, krásnej Rómke Veronike, to vôbec neprekáža, dievčina však prekáža Milanovej matke. Farebná romanca o zakázanej láske je debutom režijno-scenáristického dua syna Richarda a otca Viťa Staviarskych, odohráva sa v jarmočnom prostredí na východe Slovenska.“

Do našich kín by mal podľa všetkého tento zaujímavý film zavítať už 18. júla tohto roka.

Odporúčame