Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Junior a Marcel naživo z fanzóny v Košiciach ešte dva dni!

  • AH

Všetko, čo potrebuješ vedieť o oficiálnych fanzónach


Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sú v plnom prúde. Návštevníci i fanúšikovia bez vstupeniek si vychutnávajú úžasnú hokejovú atmosféru tradične aj vo fanzónach. V nich stretáte aj známe hlasy a tváre z Fun rádia.

V Bratislave vyrástla špeciálna fanúšikovská dedina na námestí pred Istropolisom, v Košiciach priamo v Kulturparku. „Fanzóny sú určené pre všetkých záujemcov, nielen pre tých, ktorí majú vstupenku. Vstup do fanzón je zadarmo a atmosféra v nich je minimálne tak dobrá, ako na štadiónoch,“ uviedol riaditeľ pre partnerstvá a špeciálne projekty 2019 IIHF MS Lukáš Donoval.


Pri Istropolise sa strieda Sajfa, Julo, Vera, Didiana a Mimo, v Kulturparku zasa Junior a Marcel. „Je to pre nás česť, že môžeme byť súčasťou majstrovstiev sveta a že môžeme byť súčasťou oficiálnej fanzóny. “ vyslovil prianie Junior.


Počas Majstrovstiev sa u nás vo Fun rádiu zmenilo aj vysielanie. Rannú šou od 5:30 do 10:00 patrí ešte do konca tohto týždňa Sajfovi, o popoludnie priamo z Fanzóny z Košíc sa ešte dva dni postarajú Junior a Marcel so svojim tímom.

Odporúčame