Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Slovák Vladimír Furdík, Night King z Game of Thrones, ovládne festival VÚB Y-Con 2019

  • DC

Kráľ mŕtvych dobije Slovensko!

Jedinečné podujatie VÚB Y-Con 2019 si tento krát pripravilo pre svojich návštevníkov skutočne mrazivé prekvapenie. Bratislavskú refinery gallery ovládne svojim ľadovým dotykom špeciálny hosť - predstaviteľ “Nočného kráľa” z Game of Thrones - slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdik.

Obávaný nepriateľ všetkého živého zasadne na pomyselný trón v tematicky ladenom festivale VÚB Y-Con 2019, ktorý prebieha súčasne s herným turnajom Orange Y-Games 2019. Počas tohto májového víkendu si pre teba organizátori pripravili nielen výnimočného hosťa, ale aj skvelý program plný filmovej, hernej, cosplay a technologickej zábavy.

Game of Thrones tematiku si užiješ v cosplay zóne podujatia. Čakať na teba budú aj skvelé kvízy, prednášky a samozrejme autogramiáda a panelová diskusia s Vladimírom Furdikom, počas ktorej môžeš uspokojiť svoju túžbu po otázkach zo zákulisia Hry o Tróny, ktoré množstvo fanúšikov sleduje cez HBO GO. Fantasy, anime a herné kostýmy (nielen GoT tematiky) prinesie na podujatie populárna Cosplay súťaž, v ktorej sa môžeš tešiť aj medzinárodnú porotu.

Viac informácií o celom podujatí nájdeš na webe www.yzone.sk.

Odporúčame