Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dvaja Slováci zachytili krásy našich lesov. Ich video ukrýva dôležité posolstvo!

  • DC

„Naším najnovším videom chceme hlavne poukázať na dôležitosť lesov a motivovať ľudí k ich návšteve.“

Mladý slovenský pár, Martin a Mima, miluje turistiku a svoje dychberúce zážitky zvečňuje objektívom. Na našom webe sme ich spomínali už naozaj mnohokrát. Najnovšie nám Martin, ktorý sa skrýva za YouTube kanálom Hike the World poslal video, ktoré je rovnako krásne ako  všetky videá z ich tvorby, no nesie dôležité posolstvo. Viac už Martin:

„Čím viac ľudí si uvedomí, že lesy nie len, že potrebujeme chrániť z dôvodu klimatických zmien a produkcii kyslíka, ale mali by nám slúžiť aj na načerpanie energie, ktorú v tejto uponáhľanej dobe všetci potrebujeme. Naše prežitie je závislé od lesov, od vzduchu, ktorý dýchame až po drevo, ktoré používame. Okrem toho, že lesy poskytujú biotopy pre zvieratá a život pre ľudí, poskytujú nám aj ochranu pred povodňami, zabraňujú erózii pôdy a zmierňujú klimatické zmeny. Aj napriek našej závislosti na lesoch im stále umožňujeme zmiznúť.“

Odporúčame