Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Celeste Buckingham slovenčina svedčí. Vypočuj si novinku „Používam hlavu“

  • AH

Opäť sa spojila s Vladisom

V roku 2016 priniesli raper Vladis a speváčka Celeste Buckingham úspešnú kolaboráciu „Taký nejsom“, ktorý má dnes na Youtube už viac ako 2 milióny vzhliadnutí. Dnes dvojica umelcov predstavuje ďalší zo svojich hudobných featuringov, singel a videoklip „Používam hlavu“.

Hoci má skladba čisto slovenský text, je výsledkom medzinárodnej spolupráce - hudobne totiž novinku zastrešil americký producent Mantra a o texty sa už ako zvyčajne postarali Vladis a Celeste.

„Veľmi sa teším, že sme sa s Vladisom po rokoch opäť spojili a vytvorili túto spoluprácu. Nahrávanie singla aj nakrúcanie klipu som si užila, pretože s Vladisom už nie sme len kolegovia na scéne, ale aj kamaráti a práca s priateľmi je vždy príjemnejšia. Táto skladba je jedna z mojich srdcoviek, pretože v nej spievam o sebe a o svojom nekonečnom boji o to byť sama sebou,“ hovorí na margo svojej najnovšej hudobnej spolupráce Celeste.

Odporúčame