Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Toto sú jedineční susedia

  • Tirsha

Takýchto susedov by chcel každý...alebo aj nie

Dnešok je zasvätení ľuďom, s ktorými buď vychádzaš, alebo nie. Susedom. V rámci Európskeho dňa susedov ste sa s nami v Rannej šou podelili o to, čoho všetkého sú vaši susedia schopní. Niektorí pracujú okolo domu len v noci, iní striehnu za oknom na každý váš krok. 


MARIANNA
Svokrovi prekážalo kikiríkanie susedovho kohúta, kvôli ktorému nemohol spávať. Napriek tomu, že boli najlepší susedia, sused nechcel kohúta zarezať. Svokor k tomu pristúpil rázne. Zalepil kohútovi zobák  sekundovým lepidlom. Sused sa prišiel svokrovi posťažovať, že kohút nežerie, nekikiríka, tak ho zarezal. Až o niekoľko rokov sa mu svokor priznal – nerozprávali sa rok.

FILIP

Náš sused kope v záhrade len v noci. Do toho nadáva tým najtenším hlasom na celý dvor.

MARTIN
Keď som bol v puberte, moji susedia počúvali len dobrú hudbu. Či chceli, či nechceli.

DADA
Našej susede prekážalo, že prasa chrápe a kačky kačkajú. Najviac jej však prekážali motorky. Bála sa, že ten hrmot jej potrhá štichy. 

ZUZKA
Náš sused fungoval iba v noci. O desiatej v noci vzal lopatu, ktorou hádzal štrk na plechovú podlahu dodávky. Iný deň si vzal čelovku a šiel kosiť. Raz v noci dokonca pootváral okná na celom dome a hral na klavíri.

TOMÁŠ
Mám závistlivého suseda – záclona je vždy v pohybe. Počíta moje nákupné tašky, a potom konštatuje, že veľa jem. Našu dovolenkovú destináciu má vždy skontrolovanú cez Google View.

MICHAL 
Náš sused, počas našej neprítomnosti, nemá problém otvoriť a zatvoriť skleník či poliať záhradu. Minule mi žena volala, že nám hnojí trávnik „hnojivom“.

VERONIKA
Môj sused si kúpil parkovacie miesto pred bytovkou, ale parkuje za ňou. Jedným autom teda zaberá dve miesta. 

ANONYM

Susedovej žene prekáža, že som si nechal narásť bradu. Minule susedom povedala: ,,Aha, ešte aj bradu si nechal.“ Prekáža jej, keď som doma a nie v práci. Okrem toho, vždy keď idem po ulici, suseda z balkóna vykrikuje nadávky.

Odporúčame