Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela Funkiez a rapper OPAK hosťami Nedeľnej talkshow

  • Tirsha

Vypočuj si, čo si nestihol v nedeľu dopoludnia...

Nedeľná talkshow so Šarkanom bola tentokrát venovaná hudbe. Pozvanie prijali členovia slovenskej skupiny Funkiez, počas druhej hodiny bol hosťom rapper OPAK.

Mnohí členovia skupiny Funkiez kedysi tvorili časť zostavy kapely Made 2 Mate. Tá vytvorila azda najznámejší slovenský funky hits názvom Fönky nálada. Prezradili, že táto legendárna skladba vznikla úplne spontánne. Pred pár rokmi si za svojho speváka Vrabca museli nájsť náhradu. Hlavný spev má teraz pod palcom mladý spevák a gitarista Šimon Švidraň, ktorý bol ešte prednedávnom účastníkom talentovej speváckej šou The Voice.

Milan Janáči, umeleckým menom OPAK, je rapper, ktorý sa rapu venuje od šestnástich. Je jedným z členov formácie AMO. Netajil sa tým, že by so skupinou opäť raz vystúpil pred ľuďmi. Šarkanovi porozprával aj o svojom sólovom albume, ktorý vydal po desiatich rokoch. Skladby sú rôznorodé – v niektorých rieši medziľudské vzťahy, iné odzrkadľujú OPAKov vzťah k vínu či planéte Zem a úpadku ekosystémov.

Odporúčame