Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Sedem vrcholov lenivosti

  • Tirsha

Keď si spravíš z roznášača pizze smetiara

Počas Rannej šou ste sa s nami podelili o vrcholy vašej lenivosti. S prichádzajúcim letom a teplom sa nám chcem menej a menej niečo robiť. Sme lenivejší, no o to viac kreatívnejší! Dať vyniesť smeti chlapíkovi z roznáškovej služby, ktorý ti priniesol pizzu až k dverám? To si dovoľ!


MAREK


Vrchol svojej lenivosti som dosiahol v trinástich. V lete počas žatvy som bol vždy prítomný pri kosení obilia. Domov som došiel celý zaprášený a špinavý. Bol som tak lenivý ísť do sprchy, že mama zobrala vedro s vodou, špongiu a poumývala ma.


FERI

Keď sa mi nechcelo vyniesť smeti z bytu, tak som si objednal pizzu. Keď pán prišiel, tak som ho poprosil či by mi to vyniesol. Podarilo sa a ja som nemusel opustiť doupě.


IGOR

Moja žena dosahuje pravidelný vrchol lenivosti tak, že prázdnu krabicu od mlieka vráti do chladničky, lebo sa jej nechce otvoriť kôš.


MONIKA

Môj bývalý priateľ si vychutnával pohodu na gauči, kde po sebe zanechal zvyšky obalov od jedla. Poprosila som ho, aby to vyhodil do koša predtým, než pôjde vyvenčiť psa. Odpadky boli preč...premiestnil ich do mojej kabelky.


JAKUB

Hneď pod domom mám krčmu. Bol som tak lenivý ísť na pivo, že som zavolal čašníčke, že jej vyhodím čip od brány a nech mi dá pivo do výťahu a ja si ho privolám.  


MAGDALÉNA

Som niekedy tak lenivá, že keď dcére prečítam rozprávku na dobrú noc a nechce sa mi ísť zahasiť svetlo, snažím sa vypínač trafiť plyšákmi.


JANO

Môj vrchol lenivosti je tak vysoký, že keď idem večer spať a treba mi ísť na malú potrebu (záchod mám pri spálni) idem až ráno...síce ma ide roztrhnúť, ale aj tak idem až ráno.

BONUS: Ak si lenivý na čítanie, vypočuj si tieto a omnoho viac takýchto príhod tu


Odporúčame