Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

KEĎ SOM PRVÝKRÁT... čo ste zažili, no nevyšlo to

  • AH

To najlepšie od Juniora a Marcela

Prvýkrát to málokedy vyjde tak, ako si želáš. V dnešnej Rannej šou s Juniorom s Marcelom bola téma práve o tom. Čo ste zažili prvýkrát, no nevyšlo to úplne podľa predstáv.


VIERKA:
Keď som prvýkrát letela lietadlom, šla som na záchod. Pri umývaní rúk som najprv maturovala, ako zapnúť vodu. Podarilo sa, ale nevedela som, ako ju zastaviť. Zúfalá som bežala za letuškou, ktorá mi s úsmevom povedala, že sa to vypína SAMO.

A keď letel prvýkrát kamoš, najprv požiadal pána pred ním, nech sa posunie so sedačkou. Dozvedel sa, že sa to nedá. Potom ho letuška ponúkla cukríkom, načo jej povedal, že nemá sviatok. Keď chcel pohár bieleho vína, vypýtal si Ventil zelený a najlepšie na záver: po pristátí začali ľudia tlieskať. Kamoš vyskočil a na celé lietadlo začal spievať: “Happy birthday”.


ANDREA:

Tesne po 89-tom sme tete kúpili kozmetické pleťové kapsule na tvár. Také, ktoré sa otvárajú manuálne, vytlačí sa krém a natriete sa. Asi po dvoch týždňoch sa jej pýtame, že ako sa jej páčia, či už vidí účinky. Ona nato, že ich berie 2x denne, ale zatiaľ nič. Ona ich jedla.


MARKO:
Keď som si prvýkrát objednal krevety a začal jesť, veľmi mi ten obal nechutil. Celá reštaurácia sa na mňa pozerala. Pani vedľa si ich objednala tiež a keď ich začala lúskať, nechcite vedieť, ako som sa cítil.


LUCKA:

Za čias tuhého komunizmu, kedy otec pracoval v Rakúsku, priniesol domov tekutý gél Pril. Keďže také čosi krásne, zelené sme vtedy na Slovensku nemali, usúdila mama s babkou, že to bude pravdepodobne sirup do vody. Tak si zarobili. Prvotná degustácia prebehla bezo mňa...


KATKA:

Keď som prvýkrát v roku 1980 bola zo školy na praxi v Bulharsku pri mori, videla som mólo. Spýtala som sa: „To je most na druhú stranu?“ Spolužiak: „Hej, do Turecka.“


MARTIN:

Keď som bol za dávnych čias prvýkrát na diskotéke v Londýne, samozrejme, šiel som na WC. Idem si umyť ruky, krútim si kohútik doprava, doľava a nič. Chlapík prišiel vedľa k umývadlu a kohútik STLAČIL.


JURY:

Keď prišli pizzeria a pizza, veľmi mi na nich chutil ten syr. A keď som si prvýkrát objednával, chcel som ho čo najviac. Myslel som, že sa volá „rukola“. Teraz už viem, že je to „parmezán“. Prišla mi pizza s plnou náručou lúky.


CIGO:

Kamoš vôbec nie je kaviarenský typ, ale vzal som ho raz na pressko. Doniesli všetko, kávička, keksík a voda. Pýta sa: „To je čo?“ Ja, že čistá voda. A on: „Aha, ok“. Pozriem sa a on pchá prsty do dvojdecáka a elegantne si ich otrepal nad táckou.


TOMÁŠ:

Keď som prvýkrát letel lietadlom, objednal som si čaj v lietadle. Doniesli mi cukor a vrecúško, ktoré voňalo ako citrón. Tak som ho otvoril a hodil do čaju. Sestra na mňa, že: „Ty somár to je vlhčená vreckovka!“ Ten pocit keď ste letuške odovzdávali plný pohár čaju s vreckovkou vnútri.


KATKA:

Doba nových osviežovačov do WC. Žiadne závesné krabičky, ale gelové, ktoré sa aplikujú priamo do vnútra na misu. Mama ide na WC. Odrazu nenormálny krik, buchot a mama zápasí s nejakým chrobákom, čo máme na wecku. Prisahám, že tú misu takmer rozbila metlou. Nakoniec mi vynadala, že som mohla kúpiť krajšiu vôňu.

EVA:
Keď sme boli na dovolenke v Chorvátsku, všimla som si na hoteli taký červený gombík na stene s nápisom: Jakuzza. Celú rodinu som zavolala, aby som im ukázala, že: „Aha, hotel nič moc, ale musia byť prachatí, keď si platia japonskú ochranku.“


FRANTIŠKA:

Keď sme prvýkrát išli u nás v Ľubovni na tankové pivo, nešlo mi to do hlavy. A tak som sa spýtala, či naozaj čapujú pivo z tanku.


PALI:

Keď som išiel na svoju prvú rodinnú dovolenku, vybral som Malorku. Bolo to začiatkom 90-tych rokov. Vtedy sme u nás ešte nepoznali čo sú to morské plody a ako sa jedia. V prvej reštaurácii som si objednal krevety. Vyzeralo to zaujímavo. K tanieru plného krevetiek doniesli aj misu s vodou takej pepermintovej vône. Tak som si čistil krevety a namáčal do voňavej vody. Chutilo to výborne, len čašník sa pochechtával. Až neskôr som si všimol pri vedľajšom stole, že si v miske s vodou umývali ruky.


ZUZKA:
Keď sme sa s firmou presťahovali do nových priestorov, dali nám prvýkrát na WC aj bidet. Leto....dlhá tmavá sukňa, išla som na toaletu, stojím pred bidetom a pozerám ako teľa na nové vráta a len tak mi hlavou prebehla myšlienka: "Tá batéria je natočená tak, že keby som pustila vodu vyšplechne to rovno na mňa." Ako som tak tam pred tým bidetom stála, pustila som vodu a čuduj sa svete, v sekunde zo mňa otekalo. Tak som taká ako zmoknuté kura išla do kancelárie, kde bola staršia kolegyňa, pozrela od počítača spoza okuliarov na mňa a s kľudom Angličana sa pýta: "Čo?? Aj ty si skúšala bidet?"

Odporúčame