Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 10 fotografií zo Slovenska – dôkaz, že naša krajina je krásna!

  • AH

Každý kút má niečo do seba

To, že Slovensko je krásne, si uvedomuje čoraz viac ľudí. Pomáhajú im k tomu aj šikovní kameramani či fotografi, ktorí vedia, ako zachytiť ten správny moment. Jedným z takých ľudí je aj Peter Vörös - šikovný fotograf a zároveň náš poslucháč. Pripravil pre nás svojich 10 najkrajších fotiek zo Slovenska.


Banská Štiavnica


Čutkovská Dolina


Kalvária Banská Štiavnica


Kremnica


Múzeum SNP


Nevoľné


Sitno


Veľký Rozsutec


Peter sa okrem fotografovaniu venuje aj reštaurovaniu či rekonštrukcii starých fotografií. Ako sám napísal: „K úprave fotografií som sa dostal celkom náhodne, keď ma môj ocino dávnejšie poprosil či mu neupravím starú fotografiu zo strednej školy, nakoľko organizoval stretávku a fotku, ktorú mal, bola v zlom stave. Bola to pre mňa výzva, no zároveň možnosť naučiť sa niečo nové. Neskôr prišli ďalšie fotky pre známych a postupne to začalo mať hlbší význam, bolo to niečo viac, ako len úprava starej fotografie, začal som vdychovať starým fotkám nový život. "Oživujem" históriu, vďaka čomu majú ľudia možnosť zachovať spomienky na svoju rodinu aj pre ďalšie generácie, to je na tom to najkrajšie.“


Odporúčame