Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kuriér zastavil uprostred rušnej ulice a urobil niečo, za čo ho dnes chváli celý svet

  • Monika

Prejsť cez rušnú ulicu veľkomesta, býva občas poriadne obtiažne. Treba konať rýchlo, no opatrne. Ale čo takí, ktorí sa rýchlo pohybovať nevedia? V takýchto prípadoch sa treba spoliehať na ohľaduplnosť okolia. Dôkazom toho je aj prípad z ázijského Singapuru.

Kuriér zastavil uprostred frekventovanej ulice Waterloo Street, nakoľko si všimol, že cez priechod prechádza starček s pomocným chodítkom. Jeho pohyby boli pomalé, preto nestihol prejsť počas zelenej. 

40-ročný Anson Chung najprv starčeka pomaly posúval, no nakoniec si ho vyložil na chrbát a na druhú stranu ulice ho preniesol. „Bol som na ceste k donáške, keď som zbadal staršieho muža, ako má problémy s prechodom cez cestu. Na semaforoch už svietila zelená, no autá sa nehýbali. Ja som mu chcel iba pomôcť bezpečne prejsť, aby mohol prísť v pokoji domov. Robím to, čo považujem za správne. Nečakal som, že sa to vo svete tak rozšíri.“

zdroj: youtube.com
Odporúčame