Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

EXKLUZÍVNA PREMIÉRA: Karmen Pál-Baláž predstavuje videoklip k novinke Nádej

  • DC

Po úspešnom hite Anjel prichádza pôvabná tmavovláska Karmen Pál-Baláž s novým singlom Nádej, ku ktorému pridáva krásny videoklip nakrútený v kaštieli v Ivanke pri Dunaji. Na hudbe sa podieľala aj Celeste Buckingham

Po januárovom debutovom singli Anjel, ktorý pre Karmen zložil a producentsky na neho dohliadal Adam Ďurica, speváčka predstavuje sviežu novinku, v ktorej spieva o svojom sne stať sa úspešnou speváčkou, ktorý sa jej pomaly, ale isto plní. O hudbu sa tentokrát postarali Celeste Buckingham v spolupráci s chalanmi z Littlebeat studio Martinom „Maxom“ Šrámekom a Matejom Miklošom, ktorí sú zároveň aj producentmi skladby. Autorom textu je mladý raper Ľubomír Glasa, ktorý vystupuje pod pseudonymom Akalaky.

„V pesničke spievam o tom, že ak chceme a veríme svojim snom, môžu sa stať skutočnosťou. Samozrejme treba si ísť za tým, samo to len tak nepríde. Aj keď sa to niekedy zdá byť nesplniteľné a nereálne, netreba sa vzdávať!“ interpretuje Karmen text svojej novej piesne.

Videoklip k pesničke má na svedomí Marko Procházka so svojím tímom, ktorí len nedávno robil aj klip Láva pre Peter Bič Project. Nakrúcalo sa na dvoch lokáciách na bratislavskej Malej scéne a v krásnom romantickom kaštieli v Ivanke pri Dunaji. Najkrajšie scény vznikli, keď Karmen sedela pri piane v krásnych bielych šatách.

Odporúčame