Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jana Kirschner zložila pre svoju zverenkyňu Teri Čikoš skladbu. Je krásna!

  • AH

Videoklip sa nakrúcal v bájnych priestoroch lekárne

Talentovaná mladá speváčka Terézia Čikoš prichádza s piesňou LETNÁ. Autorkou jej prvej skladby je Jana Kirschner, ktorá sa na nej podieľala aj produkčne.  Porotkyňa zo speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko tak plní  svoj sľub a svojej zverenkyni pomáha otvoriť dvere do sveta šoubiznisu. „Pesničku som zložila priamo pre Teri. Premýšľala som nad tým ako, urobiť skladbu, ktorá je žánrovo niekde medzi. Viem, že Terezka so svojou kapelou hrá jazz, ale takisto som tam chcela dať niečo, čo ju posunie do trochu možno popovejšej polohy,“ vyjadrila sa autorka novej piesne.

Pieseň LETNÁ je letný song s nádychom nostalgie. Je akousi spomienkou na stretnutie so starou láskou. „Chvíľu sa zdá, že by to mohlo znova vyjsť, ale je to len pocit, ktorý sa rozplynie a odletí...,“ prezrádza o skladbe jej autorka Jana Kirschner. „Je v nej veľa farieb a zvukov a myslím, že nabáda k snívaniu, retrospektíve. Vynárajú sa z nej rôzne obrazy,“ dodáva mentorka talentovanej Bratislavčanky.

Odporúčame