Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

11 zábavných vecí, ktorým ste verili ako deti

  • JK

Keď sa na počesť tvojich narodenín robia prvomájové oslavy

Ako deti sme verili rôznym mýtom a všetkému, čo nám naši rodičia alebo starší súrodenci povedali. V Rannej show ste Sajfovi posielali, čomu ste verili vy. A my sme vybrali to najlepšie.




B-ANONYM

Zastavenie pod lampou v zimnom období na ceste do školy zohrieva pri pocite chladu. Rovnako som veril, že všetky vlaky sú spojené magnetom.


KATKA

Všetky speváčky a aj speváci v časopise Bravo a na plagátoch, majú krásne biele a rovné zuby a dokonalú pleť bez jedinej vyrážky, lebo žijú v zahraničí.


MAROŠ

Veril som, že pod letiacim lietadlom nemám stáť kvôli výkalom padajúcim ako z vlaku.


MICHAELA

Dvere s názvom rozvodňa mi pripomínali rozvodovú kanceláriu pre dospelých a nechcela som maminu pustiť dnu.


ANDREA

Myslela som, že v obchode dávajú peniaze. Mama dala jednu bankovku a vydali je vždy viac mincí. Nechápala som, prečo chodí do práce.


KATKA
Mená slovenských dabingových hercov v zahraničných filmoch sú v preklade tie anglické. Napríklad Harold Griff je Dušan Cinkota.


SOŇA
Titulky na zaver filmu si posúvajú susedia. Bývala som v paneláku na 5 poschodí a titulky chodili od dola na hor.MIŇOHlásateľky v televízii ma vidia rovnako ako ja ich. Preto som potom, ako sa objavili spozornel, pozdravil, počúval a prikyvoval. 


PETER
Počas telefonátu som triasol pevnou linkou a pýtal som sa, či na druhej strane trasú tiež.


VIERA
Rodičia nahovárali dcére narodenej prvého mája o oslavách na jej počesť.


KLAUDIA
V detstve som, ako každé dieťa, verila na Ježiška. Moja predstava bola, že Ježiško je malý hnedý ježko, stojaci večne z profilu, nosiac červené nohavice s čierny pásikom a jedným tráčikom šrégom cez hruď. Býval v Dóme Sv. Martina hore v zvonici a len na Vianoce ho večer vypustili a hneď sa vrátil. Keď budete na hrade, pozrite sa do zvonice dómu a zbadáš, že je tam sieť . A toto znemožňovalo Ježiškovi únik.

Odporúčame