Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

12 najlepších prípadov, ako ste sa nechali oklamať súrodencami

  • JK

Vajcia sa vyrábajú v továrni a sviečková je zo sviečok

Jedna vec je, čomu uveríme my, ako deti - lebo si to nejako vysvetlíme. Druhá sú súrodenci. Starší súrodenci. Autority. Ľudia, ktorí nám čo to nahovorili v živote. Len aby bola sranda. Opäť raz ste sa s nami podelili o vaše príbehy. Tu je 12 najlepších.

DADA
Spolužiak nám raz rozprával, že keď mal nádchu, tak mu starší brat poradil, aby si šnupol čierne korenie, že mu to pomôže.

KIKA
Mňa môj starší brat raz na lyžovačke nahovoril, aby som si vyskúšala priložiť jazyk k zábradliu ako to bolo vo filme “Blby a blbší” a vážne sa prilepil.

ADRIANA
Dostávali sme vreckové od rodičov. Brat odo mňa bral papierové peniaze a mne dával haliere. Ja som bola spokojná, lebo predsa som ich mala viac. Tak mi to aspoň vtedy vysvetlil.

PEŤO
Na mne môj starší brat testoval kokteil z uhorkovej vody a raz mi pod zámienkou, že mi dá vanilkový cukor, nasypal prášok do pečiva do úst. Neviem ako ma presvedčil, aby som si zatvoril oči...

JURY
Moji starší súrodenci ma nahovárali, že ak si budem potierať časti tela cibuľou, tak mi narastú chlpy. DR z FRBrat mi nahovoril, že arašidové chrumky sú vyprážané lúčne koníky len preto, aby som mu ich nezjedla.

ROBO
Staršiu sestru som presvedčil, že vajíčka v obchodoch sa vyrábajú v továrni na vajcia.


KATKA

My sme boli doma 4 sestry. Najmladšia z nás mala o 7 rokov menej. Nahovorili sme jej, že je adoptovaná, lebo je tmavšia a musí odísť z domu. S plačom si zbalila všetky hračky do jednej tašky a bola naozaj na odchode, nevieme kam.


TERI

Bratovi sme vraveli, že jedlo sviečková je vyrobená z roztopených sviečok.


LENKA

Starší bratia ma strašili, že keď sa zhasne svetlo nemôžem zísť z postele, lebo po zemi chodia krokodíly. Keď mi bolo treba ísť na WC nešla som, lebo som sa bála, že ma nejaký zožerie.


MIA

Kedysi v bytovkách pri poruche tiekla žltá voda z rúrok, a keď sa starší brat kúpal, tak mi tvrdil, že si do nej nacikal. Že to je vraj lepšie. Samozrejme ja ako mladšia sestra som nemohla zaostávať a následne, keď som sa išla kúpať ja, tak ja som sa do svojej čistej vody vycikala a brat ma v tom nechal.


KETRIN
Brat sadil kovové mince pod odkvap. Starší brat mu povedal, že všetko, čo sa pravidelne polieva, vyrastie a bude toho viac. Tak sadil a polieval.

Odporúčame