Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Chalani zo Smola a Hrušky posielajú chytľavú tanečnú novinku o vývrtke a víne!

  • DC

„Héj, ma vytočila vývrtka. Héj, asi si neza*rtkám!“

Kapela Smola a Hrušky prichádza s ďalšou zábavnou skladbou, v ktorej hlavnú rolu zohráva predmet, ktorý ak v určitej chvíli nemáte pri sebe, vzniknú rôzne komické situácie a fantázia pracuje na plné obrátky, z čoho následne vzniknú legendárne spôsoby a príhody z otvárania vína. V texte aj klipe sa objavia rôzne spôsoby ako víno otvoriť a ,samozrejme, existuje veľmi veľa vtipných, ale i dômyselných metód, o ktorých kapela počas nahrávania skladby ani len netušila.

„Vývrtka je z tých skladieb, ktoré vzniknú spontánne na základe prežitej skúsenosti. Jednoducho mal som fľašu vína, ale nemal vývrtku a z tej frustrácie vznikla zábavná pesnička. Ešte väčšiu zábavu sme zažili počas nakrúcania klipu, kde sme zistili aké náročne je tancovať. Prvý krát v histórii našej skupiny sme nacvičovali choreografiu, ktorú nám vymyslel Kapi z BDSKrew a hoci sme sa snažili tak sme mali veľké problémy si ju zapamätať a odtancovať. Odteraz si oveľa viac vážime všetkých tanečníkov a uznávame ich dvojnásobne. Inak počas natáčania sme vypili len jednu fľašu vína, čo je pre nás dosť neuveriteľné.“, hovorí o pesničke jej autor Spoko Kramár.

Odporúčame