Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

MILAN SIHELSKÝ: „Robiť pre tím, kde je Peťo Sagan, je to najviac, čo som mohol dosiahnuť.“

  • Kava

Je jedným z troch Slovákov, ktorí sú v tíme Bora-Hansgrohe na Tour de France. Vypočujte si rozhovor.

Milan Sihelský je dvojnásobným juniorským Majstrom Slovenska v cyklistike. Bol v slovenskej reprezentácii a pretekal aj v kategórii do 23 rokov. Potom sa začal venovať zákulisiu cyklistiky a dnes je členom špičkového tímu Bora-Hansgrohe, za ktorý preteká aj Peťo Sagan. A nechýba ani na Tour de France: „Som tu také dievča pre všetko. Starám sa hlavne o kitchen truck, šoférujem kamión, pretože mám nato licenciu,“ povedal nám Milan, keď sme sa s ním telefonicky spojili.

Každý deň chystá kamión, v ktorom pretekári raňajkujú, obedujú, večerajú aj oslavujú. Pokiaľ je čo. A užívajú si aj troška súkromia: „Jediné, načo sa chalani tešia, je večera. Sadnú si, oddýchnu a v pokoji sa najedia bez toho, aby sa na nich niekto pozeral,“ hovorí Milan a dodáva, že všetko, čo cyklisti jedia je z biopotravín. Jediné, čo majú zakázané, je bravčové.

V nedeľu Tour de France vyvrcholí v Paríži a Peter Sagan si ide po rekordný siedmy zelený dres. A nálada tomu podľa Milana aj zodpovedá: „Nálada je super. Teraz to začína byť najnáročnejšie, všetci už začínajú byť unavení a navyše je teraz veľmi horúco, takže to nepridá...“

FUN FACT: Milan Sihelský je už tretí týždeň na Tour s Petrom Saganom. Fotku ešte nemá 😊


VYPOČUJTE SI CELÝ ZÁZNAM Z RANNEJ ŠOU SO SAJFOM:

Fun Play

Odporúčame