Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Deň pred svadbou poslal správu bývalej priateľke. Tá stratila reč a rozplakala sa!

  • DC

Napísal slová na zamyslenie..

Alexsa Sanchez Aguilar zverejnila na svojom profile na Twitteri. screenshot správy, ktorá jej prišla. Chcela sa o ňu podeliť z dôvodu, že ju dojala k slzám a vzala jej všetky slová. Bola totiž od jej bývalého priateľa, ktorý písal, že zajtra sa žení, no pred tým jej chce ešte poslať túto správu, o ktorej, samozrejme, jeho nastávajúca vie.

@_xolexc/Twitter

"Ďakujem, že si bola mojou prvou láskou. Som vďačný za to, že si ma vždy povzbudzovala, že si ma chránila pred problémami, že si sa o mňa starala, keď som bol chorý a mal depresiu. Ďakujem za to, že si ma milovala. Dúfam, že raz nájdeš lásku, ak si ju ešte nenašla. Vďaka tomu, ako veľmi si ma milovala, keď sme boli tak mladí, môžem si len predstavovať, aká silná vie byť tvoja láska teraz. Máš úžasné srdce. Viem, že sme boli iba deti, keď sme spolu chodili, no naučila si ma, čo je láska. Dúfam, že muž, ktorý má toľko šťastia, že raz bude s tebou, sa bude o teba príkladne starať. Dúfam, že bude vedieť, koho pri sebe má, dúfam, že ti ukáže svoju lásku a vernosť každý deň. Zaslúžiš si to. Chcel som ti povedať, že ty si dôvodom toho, prečo niekoho dokážem milovať. Naučila si ma láske, naučila si ma, ako sa mám vysporiadať so svojím hnevom, ako čeliť depresii a ako žiť život naplno. Som ti vďačný. Želám ti lásku a šťastie."

@_xolexc/Twitter


Alexsa tiež ozrejmila, že sa rozišli kvôli tomu, že boli veľmi mladí, no neprestali si jeden druhého veľmi vážiť. Zverejnila tiež správu, ktorú mu odpísala:

"Chlape, rozplakal si ma. V prvom rade ti gratulujem. Ďakujem ti, že si tu bol pre mňa, keď som ťa potrebovala. Ďakujem za tvoje milé slová. Som na teba neuveriteľne hrdá. Som šťastná, že si našiel ženu, s ktorou chceš stráviť zvyšok svojho života. Som šťastná, že si šťastný. Si úžasný otec svojej dcéry a tvoja nastávajúca má prekrásnu dušu. Znova, gratulujem ti k svadbe, želám tebe aj celej tvojej rodine, aby ste boli šťastní."

@_xolexc/Twitter


Jej príspevok má dnes viac ako 443-tisíc lajkov. Ľudia na sociálnej sieti sa však nevedia zhodnúť či je chalanovo počínanie milé alebo čudné.

Odporúčame