Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nájdi Pražáka

  • MH

Nájdi súdok piva Staropramen a vyhraj!

Počas štyroch súťažných dní (10., 12., 17. a 19. septembra) schováme na štyroch miestach po Slovensku súdok piva Staropramen.

Kde sa nachádza, zistíš podľa indícií z vysielania Fun rádia. 

Ak ho nájdeš a zároveň povieš správne heslo, vyhrávaš!

VÝHRA:

4x hlavná výhra – vyváženie výhercu pivom Staropramen a víkendový pobyt v Prahe pre 2 osoby, spojený s návštevou pivovaru v celkovej hodnote 350 €

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy presahujúcej túto hodnotu, vychádzajúc z podaného daňového priznania. V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov a zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení v znení neskorších predpisov, nepeňažná výhra v hodnote nad 350 € podlieha odvodom na verejné zdravotné poistenie, pričom sadzba poistného je vo výške 14%.

Naraziť na Pražáka na Slovensku nie je vôbec žiaden problém. Smíchovský pivovar Staropramen pre teba už 150 rokov varí dokonale vyvážené pivo. Nezáleží na tom, koľko času máš. Záleží len na tom, aby každý okamih stál za to. Vychutnaj si aj ty to najlepšie pivo z Prahy. Staropramen – Praha plnými dúškami

Súťaž je ukončená