Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Francúzsky politik na smiech celému svetu! Zverejnil fotku, ktorú sfalšoval, no ľudia ho odhalili

  • DC

Snaha bola, no pár detailov, na ktoré zabudol, ho odhalili.

Meno Eric Woerth sa v priebehu jedného dňa dostalo do povedomia celého sveta. Ako sa to tomuto francúzskemu politikovi, bývalému ministrovi rozpočtu podarilo? Jednoducho – jedinou fotkou.

12. augusta zverejnil na svojom profile na Twitteri snímku, ktorá ho vraj, teda aspoň na prvý pohľad, zachytáva na náročnom horolezeckom výstupe na štít Aiguille d'Argentiére na Mont Blancu. Internet je však čarovné miesto a pozornému oku neušlo, že Eric fotku jemne, naozaj len jemne upravil. Keďže na zľadovatenú stenu neliezol, ale na nej len stál v dôveryhodne vyzerajúcej polohe, fotku otočil  o 90 stupňov a grandiózny horolezecký výkon bol na svete.

Ak sa však lepšie zadívaš, všimneš si trebárs zips na jeho bunde, ktorému gravitácia zrejme nič nehovorí. A čo dvaja ľudia na okraji fotky? "Čo je najzaujímavejšie, to sú dvaja ľudia na fotografii úplne vpravo, ktorí nemajú problém stáť horizontálne," napísal jeden z používateľov Facebooku. Nuž a ako to už býva zvykom, internet začali okamžite zapĺňať vtipné ilustrácie a reakcie.

Odporúčame