Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nová bondovka má prvý trailer! Nepriateľa agenta 007 si zahrá Rami Malek z Bohemian Rhapsody

  • DC

Názov nasledujúceho, už 25. filmu o agentovi Jamesovi Bondovi bude "No Time To Die"

Do úlohy britského agenta 007 sa vráti Daniel Craig a film bude mať v Spojenom kráľovstve premiéru 3. apríla 2020. Fámy, že film sa bude volať Shatterhand, sa teda nepotvrdili. V úlohe zloducha v nasledujúcej bondovke potvrdili držiteľa Oscara Ramiho Maleka, ktorý si cenu vyslúžil za stvárnenie frontmana skupiny Queen Freddieho Mercuryho v životopisnom filme Bohemian Rhapsody. Túto horúcu správu sa svet dozvedel ešte koncom apríla, prostredníctvom videí na oficiálnom intragramovom profile filmu 007 (POZRI TU)

Anglická scenáristka Phoebe Wallerová-Bridgeová, autorka komediálneho seriálu Fleabag (Potvora), má dodať deju trochu vtipu. Medzi ďalšími členmi hereckého obsadenia je Lashana Lynchová (známa z filmu Captain Marvel) a herec Billy Magnussen (akčný komediálny film Nočná hra). Potvrdené je aj to, že v bondovke si znova zahrajú Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harrisová a Jeffrey Wright, uviedla televízia Sky News.

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame