Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Conor McGregor sa konečne vyjadril k svojmu udretiu dôchodcu, ktorý nechcel piť jeho whiskey

  • DC

Vstúpil si konečne slávny zápasník do svedomia?

Minulý týždeň sme ti priniesli informáciu o incidente známeho MMA bojovníka Conora McGregora. Ešte v apríli tohto roku udrel pri bare staršieho pána za to, že odmietol piť jeho whiskey. Conor o svojom incidente mlčal, video sa však pred časom dostalo do médií (NÁJDEŠ HO TU).

Preto sa zápasník konečne rozhodol prehovoriť. Vyspovedal ho známy MMA novinár Ariel Helwani. „Na tom, čo sa stalo, v skutočnosti ani tak nezáleží, zachoval som sa jednoducho zle. Musím teraz pred všetkých predstúpiť a prijať zodpovednosť za to, čo sa stalo. Dlhujem to ľuďom, ktorí ma podporovali, svojej matke, otcovi a celej rodine. Dlhujem to aj tým, ktorí ma naučili bojové umenie. Budem čeliť všetkému, čo príde a nebudem sa skrývať. Zaslúžim si to, nech sa už stane čokoľvek,“ hovorí Conor.

Na niekoľko priamych otázok novinára však nevedel odpovedať. Akonáhle sa rozhovor uberal iným smerom, ako bola jeho očividne vopred pripravená reč, hľadal slová. Niekoľkokrát však zopakoval slová o tom, ako pracuje na tom, byť lepším človekom a že takéto správanie je neprípustné. Zostáva nám teda len dúfať, že to nebude klišé a ďalšie reči do vetra.

Odporúčame