Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na Slovensko mieri dramatický seriál o UFO, inšpirovaný pravdivými udalosťami

  • DC

V USA prekonal rekordy sledovanosti!

Fanúšikovia ufa, mimozemšťanov a čohokoľvek nadprirodzeného či mysteriózneho zbystrite pozornosť! Kanál Epic Drama bude totiž exkluzívne od 19. septembra o 21:00 vysielať úspešný hraný seriál Projekt modrá kniha (Project Blue Book), zaoberajúci sa tematikou UFO. Natočil ho držiteľ Oskara a Zlatého glóbusu, režisér Robert Zemeckis (Forrest Gump, Návrat do budúcnosti, Kontakt) a vychádza zo skutočného, prísne utajovaného vyšetrovania neidentifikovaných lietajúcich objektov (UFO) a súvisiacich javov, ktoré vykonávalo americké letectvo v 50. a 60. rokoch 20. storočia.

Projekt modrá kniha zachytáva skutočného ducha doby s témami ako dôvera, falošné správy a konšpirácie, ktoré sú nanajvýš relevantné aj v dnešnej dobe. Dielo sa po svojom minuloročnom uvedení v USA rýchlo stalo najsledovanejším hraným seriálom šíreným káblovou televíziou.

Tešiť sa môžete okrem iného aj na skutočne hviezdne herecké obsadenie vrátane Aidana Gillena (Hra o tróny), Michaela Malarkeyho (Upírske denníky) alebo lotyšsko-kanadskej herečky Ksenie Solo.


epicdrama.cz


Seriál je inšpirovaný osobnými skúsenosťami vysokoškolského profesora Dr. J. Allena Hyneka (Gillen), ktorého najme americké vojenské letectvo, aby viedol prísne tajnú operáciu (Projekt modrá kniha), zaoberajúcu sa výskumom tisícov prípadov, z ktorých 700 zostáva do dnešného dňa nevyriešených. Jednotlivé epizódy sú založené na skutočných spisoch a prelínajú sa v nich teórie o UFO so skutočnými historickými udalosťami z jedného z najtajomnejších období dejín Spojených štátov.


epicdrama.cz


Odporúčame