Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

King Shaolin žijú Rock n roll na pódiu aj v novom klipe!

  • DC

Bratislavská kapela na sklonku septembra prichádza s videoklipom ku skladbe Rock 'n' Roll's so Good, ktorý nadväzuje na atmosféru piesne.

„Spontánnosť, intuícia a žitie v prítomnom okamihu bez obavy o budúcnosť. To pre mňa znamená žiť rock ´n´ roll,“ hovorí spevák Domi Stoff.

„Veterány sú pre nás symbolom slobody, v ktorých môže človek cestovať, kam len chce a kedy chce. Témou sme sa trochu nechali inšpirovať filmom "Easy Rider" z konca šesťdesiatych rokov. Postava mystickej ženy pre nás symbolizuje neustálu prítomnosť Rock ´N´ Rollu, ktorá nabáda na odovzdanie sa prítomnému momentu“, vysvetľuje kľúčovú myšlienku klipu Domi Stoff.

Nakrúcanie klipu prebiehalo v kameňolome neďaleko Trnavy a tiež v spolupráci s milovníkmi veteránov. „Marek Brežný je nadšenec a milovník amerických veteránov, s ktorými sa zúčastňuje na mnohých výstavách, kde sú pastvou pre oči aj verejnosti, pretože sú to skutočne prenádherné autá. Spolupráca s ním a jeho priateľmi, ktorí vlastnia ďalšie takéto krásne autá, bola výborná a aj zábavná“, prezrádza manažér kapely Michal Neffe.

„Na klip sme mali tri rôzne námety, no nakoniec sme sa rozhodli, myslím, pre ten najsprávnejší. Milujeme staré autá a celkovo ten pocit, keď ste s priateľmi na cestách. Rovnako ako cesty na koncerty sú pre nás tie najlepšie spoločné momenty a zážitky“
, dodáva Domi.

Odporúčame