Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Urobili sme si teplákový deň a našli najšportovejšie oblečeného človeka vo Funku

  • DC

Teplákový deň u nás v rádiu sme zobrali zodpovedne. Niektorí dokonca viac ako zodpovedne.

Hneď v úvode si všetko vysvetlime: Až v 41 krajinách sa od 23. do 30. septembra v duchu hesla #BeActive uskutoční Európsky týždeň športu. Zapoja sa doňho aj viaceré osobnosti nielen zo sveta športu. No a my, samozrejme, chceme byť tiež súčasťou. Rozhodli sme sa, že na spomínaný Európsky týždeň športu sa poriadne pripravíme. Dnes sme si teda urobili u nás vo Fun rádiu teplákový deň. Pretože ako spieva sám pán Separ: „Lebo tepláky sú úplne najvác!“

Kto je podľa teba najšportovejšie oblečený človek vo Fun rádiu, nám pokojne napíš do komentára. My svoj tip máme. 

Na Slovensku zaregistrovali pri príležitosti celoeurópskej športovej akcie organizátori z Národného športového centra už vyše 100 rôznych podujatí. Vrcholom slovenského programu bude v sobotu 28. septembra od 15.00 h počas Ružinovských hodových slávností akcia #BeActive Night v Parku Andreja Hlinku v Bratislave. Koná sa v rovnakom čase ako v takmer všetkých krajinách Európy. Je to zjednocujúci prvok Európskeho týždňa športu na celom kontinente.

V Ružinove
bude #BeActive Night moderovať Sajfa, návštevníci si budú môcť vyboxovať svoj sen s Tomim Kidom Kovácsom, absolvovať parkúr a ninja dráhu s Davidom Chudým a pripravené sú aj ďalšie atrakcie. Jedným z účastníkov #BeActive Night bude aj tanečník a choreograf Laci Strike a jeho Street Dance Academy.

Európsky týždeň športu
je iniciatívou Európskej komisie na podporu športu a fyzickej aktivity v Európe. Na Slovensku ho piatykrát zastrešuje Národné športové centrum. Na internetovej stránke www.tyzdensportu.sk je možné zaregistrovať športové podujatia organizované na školách, pracoviskách, vonku, v športových kluboch aj vo fitness centrách. Okrem toho tam návštevníci nájdu aj tipy, ako sa udržať v pohybe a byť aktívny.

Odporúčame