Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nechcel sa so snúbenicou deliť o čokoládu, tak kúpil niečo, čo jeho problém vyriešilo

  • DC

Vynašiel sa!

Je pravda, že skutočná láska hory prenáša, ale ak ide o jedlo a delenie sa oň, to už je iná reč. Svoje o tom vie aj istá Stacey Lowe, ktorá má šťastný a fungujúci vzťah. Čo je však problém, často si rada pochutná práve na snúbencových maškrtách. Otec jej detí a budúci manžel menom Dave s ňou však vybabral. Dokonca tak šikovne, že sa jeho nápad rozhodla zdieľať na Facebooku.

Stacey na svojom profile zverejnila fotku ich chladničky, ktorá zachytáva Daveove riešenie situácie. Do inkriminovanej chladničky sa rozhodol nainštalovať priesvitný trezor, ktorý chráni jeho cennú zásobu sladkostí. Stacey k tejto bizarnej fotke napísala:

„Takže, dospelo to až k tomuto. Kúpite si spolu dom, máte spolu dieťa, zasnúbite sa, plánujete svadbu, zveľaďujete dom a toto sa stane! Dave šiel a kúpil pos*atý trezor do chladničky, pretože je de*il a nechce sa so mnou viac deliť o svoju čokoládu. Nechce ho niekto? Myslím si, že je to pádny dôvod na rozchod!"


Odporúčame