Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Emma Drobná predstavila novinku s názvom Demons. Je o negatívnych ľuďoch v našich životoch

  • DC

Speváčka Emma Drobná potvrdila, že aktuálne trávi opäť všetok svoj voľný čas v nahrávacom štúdiu. Obľúbená umelkyňa totiž začala s prípravami svojho druhého albumu. Dnes predstavuje prvú ochutnávku - singel Demons.

Manažment umelkyne zároveň upresnil, že album vyjde už v roku 2020. Názov štúdiovky zatiaľ nie je známy. Ako to má Emma vo zvyku, všetky skladby si po autorskej stránke zastrešuje sama a jej nový album sa rodí rovnako ako jej debutové CD v bratislavskom nahrávacom štúdiu Creative Music House. „Zatiaľ je to v procese ale myslím, že bude trošku dospelejší aj po textárskej stránke aj hudobnej a cítim, že to budem viac ja v porovnaní s prvým album You Should Know,“ prezradila Emma svoje prvé pocity z rodiacej sa albumovej novinky.

Singel Demons je o negatívnych ľuďoch v našich životoch, ale prináša nám pozitívnu emóciu. Emma ho vydáva v sprievode lyrics videa: „Je tak trošku aj o strachu z toho, že niekto blízky nám klame. A tak trošku o tom, že často klameme aj samých seba. Teda minimálne som si to všimla na sebe určite. Pritom si stačí uvedomovať vlastnú hodnotu a nenechať sa nikým presvedčiť o opaku,“ vysvetľuje Emma posolstvo a odkaz vložený vo svojom najnovšom texte, ktorý posiela svojim fanúšikom.

Odporúčame