Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vytvoril im svadobné video, aké nemá nik iný. Na štýl známej reklamy

  • AH

Ceníme tento nápad

Poslucháč Miro sa venuje, okrem iného, aj točeniu svadobných videí. To jeho najnovšie musíme podporiť, pretože je iné, ako všetky ostatné. natočil ho na štýl známej reklamy.

„Ide o trošku netradičný svadobný klip v štýle reklamy na Tullamore DEW. Na realizáciu tohto klipu sa spojili asi všetky môžné faktory. Celý rok som rozmýšľal, že by som natočil presne toto, len som nemal na to svadobčanov, ktorí by sa na to podujali. No z ničoho nič mi nedávno napísali Kristínka a Tónko , že majú dobrú myšlienku, či by sme nenatočili ich svadobný klip trochu inak, v štýle reklamy na Tullamore DEW. Asi som si to ozaj dalo vyprosil a splnilo sa mi to. Takže v tej chvíľu som už mal vhodných adeptov na tento klip, no ďalší rozhodujúci faktor bol priestor. Kristínka s Tónkom mi napísali, že poznajú jedno miesto vo Veľkej Čalomii, ktoré sa veľmi podobá na miesto v originál klipe. A neklamali, naozaj by sme na Slovensku asi nič lepšie nenašli, však môžete vidieť sami. Celý klip je natočený s postrihaný kompozične a dĺžkou záberov presne tak isto ako originál klip. Ak neveríte môžete si to skontrolovať.“

Odporúčame