Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Slovenská speváčka VeronikaS v slzách. Cestou na charitatívny koncert sa dočkala rasistických nadávok

  • DC

„Buďme lepší, prosím,“ odkazuje speváčka.

Veronika Strapková, ktorú môžeš poznať pod umeleckým menom VeronikaS, je naozaj talentovaná slovenská speváčka. Má na konte niekoľko hitov, spoluprác, vystúpení a koncertov. Až do uplynulého víkendu sa jej však nestalo nič podobné ako v nedeľu.

Veronika bola práve na ceste na charitatívnu akciu s názvom Beháme pre srdce, kde mala vystupovať. Kvôli bezpečnosti športovcov musela byť časť Rače uzatvorená. Tieto dopravné obmedzenia očividne nezvládla pani, ktorá sedela v aute za Veronikiným. Speváčka ju len chcela informovať o tom, že tadiaľ asi nebude môcť prejsť. To, čo pani následne predviedla, dohnalo speváčku k slzám. A my sa jej vôbec nečudujeme.

Upozorňujeme na to, že video, žiaľbohu, obsahuje vulgarizmy! 

„Povedzte mi, kam sme dospeli, aby som proste vyšla z auta a spýtala sa slušne niekoho na to, že nemôže niekadiaľ prejsť, lebo ideme behať pre srdce. Idem spievať pre charitatívnu organizáciu a začala na mňa trúbiť pani, a povedala som jej, že tadiaľto asi nebude môcť prejsť, lebo sa tu behá a začala vykrikovať, že nejaká cigánska p*ča jej nebude rozkazovať. Nič som jej nespravila . Povedzte mi, ako má človek žiť v takejto spoločnosti,“ opísala svoj nepríjemný zážitok Veronika na Stories na svojom instagramovom profile. 

Veronikin smutný zážitok sa šíri Instagramom, zdieľajú ho stovky ľudí a odkazujú: "Ľudia, prosím, majme voči sebe úctu a rešpekt!“

Odporúčame