Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jennifer Aniston je konečne na Instagrame! Jej prvá fotka spôsobila výpadok siete

  • DC

Počet jej followerov neustále dramaticky stúpa!

Americká herečka Jennifer Aniston sa stala známou najmä účinkovaním v komediálnom televíznom sitkome Friends (Priatelia,1994-2004), ktorý je považovaný za jeden z najpopulárnejších televíznych seriálov od 90. rokov 20. storočia. Začiatkom tohto roka oslávila herečka, ktorej úloha Rachel Greenovej v seriáli vyniesla dve nominácie na Emmy a Zlatý glóbus, 50 rokov.

Človek by ani neveril tomu, že hviezda jej rozmeru nemala až do včerajšieho dňa profil na populárnej sociálnej sieti zvanej Instagram. Sledovať narastajúci počet followerov Jennifer Aniston bolo doslova fascinujúce. Len za hodinu ich bolo 116-tisíc, no a momentálne je to už 6,6 milióna. Neuveriteľné. Podľa britského portálu The Guardian vraj cifra narastala tak rýchlo, že na chvíľu spôsobila výpadok siete na herečkinom profile. Jennifer okrem toho nelenila a hneď zverejnila aj prvý post. Ide o fotku s jej kolegami so seriálu Priatelia. Napísala k nej: „A teraz sme už aj instagramoví Priatelia. Ahoj Instagram.“ Aktuálne má už 8,4 milióna lajkov.


instagram.com


Odporúčame