Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Igor Matovič prerušil tlačovku Smeru! Slovenský internet opäť zaplavili vtipné reakcie

  • DC

Po včerajšom rebelskom čine Igora Matoviča vyberáme to NAJ z internetu.

Popri mnohých iných našou krajinou stále hýbu kauzy „Zmenky“ a „Gorila“. Po tom, čo mnohé slovenské média dostali 39-hodinovú audio nahrávku Gorily, sa s tlačovkami našich politických strán akoby vrece pretrhlo. Svoje chcel k tomu povedať aj Róbert Fico, a tak sme boli včera v po obedných hodinách svedkami tlačovky strany Smer.

Okrem redaktorov si Róbertove rečnenie priamo z prvého radu vychutnával aj predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič. Nikto z prítomných si však asi nevšimol, že v ruke drží transparent, ktorým sa chystá narušiť tlačovku Smeru. A tak sa i stalo! (VIAC NÁJDEŠ TU) Boli sme svedkami niekoľkých zásahov podpredsedu Smeru Juraja Blanára a jeho akčného pokrčenia a následného zahodenia inkriminovaného transparentu, Igor sa však nevzdal! No a ako to už býva zvykom, netrvalo dlho a spomínané včerajšie politické teátro ovládlo internet. My sme pre teba, samozrejme, zozbierali to NAJ.

Ak si to náhodou nevidel:

facebook.com
Odporúčame