Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mladý spevácky talent: vypočuj si Doris v nadupanej tanečnej novinke

  • Kava

"Na to ti ja neskočím" ako odpoveď všetkým mužom

V poradí druhý singel predstavuje práve dnes speváčka Dorota Tóthová alias DORIS

Pred dvoma rokmi debutovala singlom HRY, ktorý zaznamenal úspech a opäť stavila na osvedčených spolupracovníkov. Autorom hudby je opäť Martin Maxo Šrámek zo štúdia Littlebeat, v ktorom vznikli nahrávky viacerých hviezd slovenskej i českej scény, ako napríklad Celeste Buckingham, Majka Spirita, či Lucie Bílej a v ktorom Doris nahrala aj svoj druhý singel. Pod text sa podpísala tentokrát samotná Doris v spolupráci s Ľubomírom Glasom. Doris o ňom hovorí ako o oveľa ženskejšej pesničke

Videoklip nakrúcala v Prahe, kde študuje a celý je postavený na tanečných choreografiách, pod ktoré sa podpísala vynikajúca tanečnica Anna Šitnerová.

Doris nie je na hudobnej scéne nováčikom. Za sebou má viacero súťaží a množstvo vystúpení na Slovensku, Poľsku, v Českej republike, ale i v Rakúsku. V súčasnosti je Doris študentkou konzervatória J. Ježka v Prahe a sólistkou vynikajúceho pražského Back Side Big bandu. Vystupuje s rôznymi popovými i jazzovými formáciami, ale neodmieta ani herecké ponuky, ktoré jej prichádzajú čoraz častejšie. Ona sama sa však považuje v prvom rade za speváčku a spevu by sa chcela v budúcnosti venovať naplno.

DORIS - Na to ti ja neskočím

Odporúčame