Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

10 najlepších pracovných emailových preklepov

  • JK

Keď omylom pošleš klienta na druhý svet

V dnešnej dobe, keď sme takmer všetci prilepení ku klávesniciam, sa občas každému z nás stane, že urobí nejaký preklep. Nič by na tom nebolo, ak by sa to nestalo v pracovnej komunikácii. S Juniorom a Marcelom ste sa dnes ráno opäť podelili o tie svoje preklepy. Vybrali sme 10 najlepších. 

LOLA

Ja keď fakturujem záležitosti, tak sa mi často stane, že namiesto “Ďakujem za vašu objednávku ”napíšem “Ďakujeme za vašu oje**vku”.


ALENA

Môj kolega v práci sa preklepol na prepúšťacej správe písanej ešte na písacom stroji: namiesto “primár detskej kliniky“ sa mu podarilo napísať “primát detskej kliniky“.


SLAVKA

Mne sa zopárkrát stalo, že namiesto “poprosím vás”, som napísala “poprsím vás”.

JANKA

PEŤO

Známy potreboval pri komunikácii s kolegom v Indii na pracovnom chate chvíľu času. Namiesto “Give me a sec“ napísal “Give me a sex“.


JANKA

Ja som v práci mala objednať “predplatné“ na jeden časopis. Podarilo sa mi objednať ročné “prdplatné“.


ZUZKA

Nemeckému kolegovi som raz požičala popruh na notebook (anglicky „strap“). Chcel mi poďakovať aj písomne a dostala som mail v znení: „Dear Zuzana, thank you for your strip“.

MAREK

PETER

Kolegyňa odchádzala na dovolenku, tak som jej chcel zaželať šťastnú cestu. V správe ale odišlo: ,,Prajem ti strašnú cestu.” Odpoved mi prišla: ,,Fakujem ti.”


TATIANA

Mne sa podarilo poslať namiesto “Máte to hotové, môžete sa zastaviť” klientovi poslala “Máte to hotové, môžete sa zabiť”.

BONUS

ERIK

Kamarát je riaditeľom jednej banky. Pri posielaní hromadného mailu ostatným riaditeľom ďalších pobočiek na Slovensku chcel napísať do predmetu “menové kurzy”. Chybička se vloudila a vznikli z toho “menové ku**y”.


Odporúčame