Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina HEX má novú skladbu „Pridaj sa k nám“, naspieval ju Ďuďo!

  • DC

"Pridaj sa k nám" spieva v novej piesni Peter „Ďuďo“ Dudák, ktorý je aj autorom hudby. Text má na konte Martin „Fefe“ Žúži.

Skupina HEX prichádza s novým jedinečným singlom „Pridaj sa k nám (Keď sme s vami)“. Nová pieseň vznikla pri príležitosti 30-eho výročia kapely na hudobnej scéne a jej text je zložený z názvov skladieb a z častí textov obľúbenej skupiny. Pieseň „Pridaj sa k nám (Keď sme s vami)“ naspieval Peter „Ďuďo“ Dudák ako demonahrávku a chalani ju teraz dokončili v štúdiu. Na spoločné vokály si zavolali kamarátov a svoje deti. V štúdiu tak zažili neopakovateľnú atmosféru a pocit, že tam je Ďuďo stále s nimi. Novinku zahrajú HEXáci aj na troch exkluzívnych výročných koncertoch 22.11 v Bratislave, 26.11. v Žiline a 27.11. v Košiciach.


K novinke vznikol klip, ktorý je mixom záberov z nahrávania v štúdiu a archívu kapely HEX.

„Po novom roku prišiel Ďudo s nápadom, aby som napísal text, ktorý by zaujímavým spôsobom sumarizoval našu kariéru. Napadlo ho, že text by sa mohol skladať z názvov našich pesničiek a z častí našich textov. Bola to celkom výzva, nechcel som totiž iba bezducho pospájať jednotlivé názvy. Pokúsil som sa z nich vytvoriť príbeh o nás. O tom, že hranie pre ľudí je našim životom a naši fanúšikovia sú neoddeliteľnou súčasťou príbehu skupiny HEX. Na pomedzí apríla a mája sme nahrali s Ďudom v skúšobni demonahrávku. Skladba bola najskôr pomalšou pesničkou, až neskôr sa vykryštalizovala do rýchlejšej verzie,“ konštatuje textár HEXu Martin „Fefe“ Žúži.

Petra Rapčanová
Odporúčame