Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

IMT Smile a Nikol Štíbrová predstavili titulnú pieseň k filmu Príliš osobná známosť

  • DC

Spoločne priniesli Príliš osobnú známosť do novej Evitovky.

Česká moderátorka, herečka, Nikol Štíbrová a Ivan Tásler so skupinou IMT Smile vydávajú spoločný singel a videoklip k novému filmu Evity Twardzik Urbaníkovej s rovnomenným názvom PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ.


Autorom hudby je Ivan Tásler a text napísala Anna Tásler Onderková. „Veľa sme sa s Ivanom rozprávali nielen o filme, ale aj o našich predstavách, aká by filmová skladba mala byť, a som nadšená, že sa mu to do bodky podarilo naplniť,“ priblížila proces tvorby piesne Evita.

„Dostal som ponuku na nahratie piesne k filmu, podmienka bola, aby bola československá. Dlho som premýšľal nad tým že s kým. Potom som úplnou náhodou na Instagrame videl Nikol spievať českú pesničku. Páčilo sa mi, s akým citom spieva, ako cíti hudbu bez toho, aby bola speváčka. A tak som ju oslovil cez Instagram“ hovorí Ivan Tásler

Zábery nielen z filmu ale i z nahrávania spoločnej skladby môžete vidieť aj vo videoklipe, ktorý vychádza spoločne so singlom Príliš osobná známosť.


Odporúčame