Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Lámač ženských sŕdc, Leonardo DiCaprio, oslávil 45 rokov. Pozri sa, ako sa za ten čas zmenil

  • DC

Celosvetovú slávu a úspech mu prinieslo účinkovanie vo veľkofilme režiséra Jamesa Camerona Titanic.

Americký herec a producent Leonardo DiCaprio získal celosvetové uznanie svojimi nekonvenčnými filmovými postavami. Prestížne ocenenie - Oscar - vyniesla umelcovi úloha v dráme Revenant (Zmŕtvychvstanie, 2015) mexického režiséra Alejandra Gonzáleza Ińárritu. Oceňovaný herec a mierový vyslanec OSN Leodardo DiCaprio sa v pondelok 11. novembra dožíva 45 rokov.

TASR


Bohatú hereckú filmografiu jednej z najobsadzovanejších postáv amerického filmu v súčasnosti tvoria snímky ako Romeo + Juliet (Rómeo a Júlia, 1996), Titanic (1997), Catch Me If You Can (Chyť ma, ak to dokážeš, 2002), The Aviator (Letec,2004), Inception (Počiatok, 2010) či The Wolf of Wall Street (Vlk z Wall Street, 2013).

Leonardo Wilhelm DiCaprio sa narodil 11. novembra 1974 v Los Angeles v Kalifornii ako jediný syn ilustrátora a sekretárky nemeckého pôvodu. Rodeným hercom bol už v detstve. "Rád som napodobňoval matkiných priateľov. Robil som si z nich posmech a rozosmieval som starých rodičov," uviedol Di Caprio. Po ukončení štúdia sa rozhodol upísať milovanému herectvu.

Pozri si video, ktoré Leonarda zachytáva od jeho narodenia až po súčasnosť.

Odporúčame