Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Aj tí najdokonalejší muži majú malé nedokonalosti

  • JK

Keď ženy poohovárajú svojich mužov...

Dnes je Medzinárodný deň mužov.A aj pri tejto príležitosti ste sa s nami opäť podelili o vaše skúsenosti. Počas Rannej šou sme sa pýtali na nedokonalosti, ktoré má vaša mužská polovička. Aj napriek tomu, že pre vás, samozrejme, dokonalá je. 

PETRA

Môj muž je zručný, ale šetrí časom. Pred rokmi nalakoval malý dekoračný fúrik, do ktorého sme sadili muškáty. Nielen že ho neošmirgľoval, on ho ani neočistil a natrel ho aj s tou hlinou, čo na ňom zostala. Ale mala som, čo som po ňom chcela.

A na bezpečnosť tiež veľmi nedbá. Natieral podbitie pod strechou a stál na starom plote. Hovorím mu, že to nie je veľmi bezpečné. Odpovedal, že sa nemôže nič stať, lebo má tri oporné body. Na to sa s ním odtrhol plot aj s opornými bodmi.


STANKA


Priateľ išiel s chalanmi zapíjať dcéru jedného spoluhráča. Povedal, že nebude dlho a že maximálne o pol druhej je doma. Akosi nepovedal, že až na druhý deň poobede.


AMA

Môj manžel je elektrikár. 3 roky som mala kúpený luster do kuchyne a nemal ho kto namontovať. Keď k nám raz prišiel kamarát (taktiež od fachu) a opýtala som sa ho či nepozná náhodou dobrého elektrikára, ktorý by mi vedel tú lampu zapojiť, tak sa moja polovička normálne urazila. Nie nadarmo sa hovorí že obuvníkove deti chodia bosé. A to nehovorím o tom, že na pôjde nám už rok nesvietia 2 neónky, vypínač v spálni sa kýva a najhoršie na tom je to, že nemôžem naraz zapnúť umývačku riadu a sporák, lebo je celý dom bez prúdu.... A čo na to môj pán domáci? „Keď budem mať čas, tak to urobím“.

NIKOLA:

Bývame v novom byte skoro štyri roky a minulý týždeň som si musela sama zavesiť svadobný krížik, pretože „on to v sobotu zavesí :)“.


ERIKA

Môj muž tiež nie je veľký kamarát s vŕtačkou. Takto prebiehal projekt: Pretiahnutie káblu cez stenu medzi dvoma izbami.
1. dva dni nakupoval
2. hodinu pripravoval
3. potom ma poslal von nech nezavadziam
4. po hodine nepretržitého vŕtania som vstúpila do spálne a tam zázrak.

Štyri vrtáky v stene, piatym sa akurát prebil z paneláku von. Keď ma zbadal, hodil sa celým telom k diere, že všetko má pod kontrolou. Potom šiel kúpiť ďalšie vrtáky a hlavne GIT. Kábel sme ťahali cez chodbu.


SOŇA

Nie manžel, ale syn so zaťom sa pustili že mi poskladajú skriňu... na druhý deň išli kúpiť druhú.

MONIKA

Môj manžel mi včera po štyroch rokoch namontoval neónku v kuchyni, a potom sa tváril ako majster svetla. Keď som mu teda neochotne dala pusu na líce, tak mi pripomenul, že na svadbu som čakala osem rokov, takže má ešte štyri roky k dobru.



MARTINA

Môj priateľ je super. Jediná vec. Furt rieši, prečo mi balenie na dovolenku toľko trvá. Ale prvý deň na dovolenke a hneď veta: "A to moje tričko s Iron Manom si nevzala?"
Balím veci aj za neho, tak preto tak dlho :)


MONIKA


Mám skvelého manžela. Aj navarí, aj džemy zavarí, ale toto všetko zatienil fakt, že nechal otvorené dvere od domu aj bránku dokorán. Po dvore pobehoval pes a manžel bol už dávno v robote. Povedal mi na to len: „No tak som telefonoval. “

Odporúčame