Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V Česku vraj majú najškaredší vianočný strom. Museli si ho poskladať ako puzzle

  • DC

Aj samotný pán starostka zostal z neho v šoku.

Každý rok počas vianočných sviatkov zdobia námestia miest vianočné stromčeky. Nijak inak tomu nie je ani tento rok. Ako u nás, tak aj u našich susedov Čechov. No a práve odtiaľ pochádza stromček, ktorý si vyslúžil titul „najškaredší“. Pochádza z malého mestečka menom Bruntál a vyfúkol prvenstvo rafinovane ozdobenému stromčeku z mesta Tábor.

Z čudného tvaru a zahustenia stromu bol vraj šokovaný aj samotný starosta. Ten pre redakciu TN.cz povedal: „Sám po tom pátram, ako sa to stalo. Strom som nevyberal a rád by som zistil, kde sa stal problém. Dnes sme kvôli tomu jednali.“




Aktuálna situácia je vraj taká, že mesto si stromček ponechalo a vykonalo jeho potrebné vylepšenia a skrášlenia. Vrch pracovníci zrezali a do stromu navŕtali otvory, do ktorých pôjdu nové vetvy. Kmeň je podľa TN.cz pokrytý drôtmi, ktoré držia na mieste tie vetvy, ktoré vypĺňajú prázdne miesta v spodnej časti stromu. Bruntálčania si teda nakoniec stromček poskladali ako skladačku.


Odporúčame