Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Na benzínke v Ružomberku zbieral Sajfa detské slzy. Mal na to veľký dôvod

  • DC

Každé vysielanie na Shell-ke vždy prinesie nejakú novú, nevídanú skúsenosť či zážitok.

Z dní, kedy môžeme byť aspoň na chvíľu bližšie k vám, našim drahým poslucháčom, sa už stala naša obľúbená tradícia. Po vyše mesiaci sa nám zacnelo, a tak sa Sajfa spolu so svojim vysielacím tímom opäť vydal naprieč Slovenskom. Externé štúdio si tentokrát zriadil na Shell-ke v Ružomberku.

Ak sledujete naše fun_vlogy, viete, že tieto vysielania sú vždy bohaté nie len na milé situácia plné milých ľudí, ale i bizarné dobrodružstvá. Tak ako minule, tak aj teraz sa Sajfa priamo počas vstupu uprostred benzínky nechal opäť ostrihať. Okrem toho stihol zbierať detské slzy, i niekde ukryť palivovú kartu, vďaka ktorej môžete natankovať zadarmo. Už vám len zostáva ju nájsť. A exkluzívnu indíciu nájdeš práve v tomto vlogu.

Shell má pre vás novo zrekonštruované čerpacie stanice. Či už v Košiciach, Banskej Bystrici, Bratislave alebo Trenčíne. Všade tam nielen natankujte, ale v časti Gourmet aj nakúpite. Čerstvé pečivo, chlieb, maslo alebo šunku. Rýchlo a jednoducho, po ceste domov. A ďalšie takéto čerpacie stanice Shell, budú pribúdať. www.shell.sk

Odporúčame