Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Justin Timberlake sa vyjadril k údajnej nevere: „Mal som to zvládnuť lepšie“

  • AH

Postavil sa k tomu ako chlap

Pred pár týždňami obehla celý svet šokujúca správa, že Justin Timberlake bol neverný svojej žene Jessice Biel. Počas natáčania nového filmu Palmer si mal začať so svojou hereckou kolegyňou Alishou Wainwright. Viac vo videu:

Dnes sa na Justinovom Instagrame objavilo jeho vyjadrenie k celej kauze. Ceníme, že sa k tomu postavil ako chlap.

„Držím sa od klebiet čo najďalej, no kvôli svojej rodine mám pocit, že sa musím zaoberať tým, čo ubližuje mojim najbližším.

Pred niekoľkými týždňami sa stalo niečo – nechajte ma to vysvetliť – medzi mnou a mojou kolegyňou sa nič nestalo. Priznávam, ten večer som veľa pil a ľutujem to. Mal som to zvládnuť lepšie. Toto nie je príklad, ktorý chcem dať svojmu synovi. Ospravedlňujem sa svojej úžasnej manželke a rodine za to, že som ich dostal do tejto trápnej situácie. Chcem byť tým najlepším manželom a otcom. No nebolo to tak. Som hrdý na to, že môžem pracovať na filme Palmer. Tešíme sa pokračovanie natáčania tohto filmu a z toho, že ho ľudia čoskoro uvidia.“

Odporúčame