Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

500 EUR na vianočné nákupy vyhrala Katka. Šancu vyhrať máš ešte aj ty!

  • DC

Náš Vianočný Karol je tu aj tento rok! Pozri sa, ako Katka vďaka nemu vyhrala 500 EUR !

Aj tento rok sme spustili našu a vašu obľúbenú súťaž s názvom Vianočný Karol (VIAC O SÚŤAŽI TU). Vianočným Karolom môže byť hocikto. Tvári sa ako obyčajný návštevník centra či bežný nakupujúci. Ak ho nájdeš a odhalíš, vyhrávaš 500 EUR v podobe poukážok na tvoj vianočný nákup. To sa tak to krátko pred Vianocami oplatí, že? Svoje o tom vie aj Katka.

Dnes bol totiž náš Vianočný Karol ukrytý v Bratislave, v obchodnom centre Eurovea. A práve tam ho ako prvá odhalila usilovná súťažiaci Katka. Gratulujeme!

Pozor! Šancu vyhrať máš ešte aj ty. Už 13. decembra pokračujeme. Vianočný Karol zavíta do piešťanského Auparku. Nezabudni nás sledovať na Instagrame a striehnuť na indície.

Užite si predvianočné nákupy v bratislavskej Eurovea. Vyberte svojim blízkym darček, ktorý sa im určite bude páčiť. Darčekovú kartu, vďaka ktorej si kúpia presne to, po čom túžia. Navyše od 12.12. do 15.12. môžete so zľavovou knižkou využiť viac ako 70 zliav. Eurovea – najlepší shopping na Dunaji.

Odporúčame