Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V Piešťanoch našla Vianočného Karola ako prvá Veronika. Dnes sa teší z výhry 500 EUR!

  • DC

Vianočný Karol bol dnes ukrytý v Auparku v Piešťanoch.

Staráme sa o tvoje bohatšie Vianoce, a tak sme v utorok odštartovali súťaž Vianočný Karol (VIAC O SÚŤAŽI TU). V Bratislave ho našla Katka. No a dnes náš super utajený Vianočný Karol zavítal do Auparku v Piešťanoch. Tam sa ho podarilo odhaliť šikovnej Veronike, ktorá nič nenechala na náhodu. Ako sama prezradila – celú noc nespala, aby jej neunikla žiadna indícia, nabila si hneď niekoľko mobilov a už krátko po deviatej hodine ráno bola v Auparku. Otázku „Si Vianočný Karol?“ vrak položila mnohým ľuďom a nakoniec sa to podarilo! Veronika sa teší z výhry 500 EUR na vianočný nákup.


Aupark Piešťany vám aj tento rok prináša čarovné Vianoce. Okrem skvelej atmosféry môžete navyše vyhrať krásne ceny. Stačí kúpiť novú kolekciu v atraktívnych zľavách alebo obdarovať svojich blízkych darčekom z vianočných trhov. Aupark Piešťany Vám praje šťastné a čarovné Vianoce. Viac na www.auparkpiestany.sk.

Odporúčame