Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SLOVENSKO JE PRIMA: Objavili sme prírodný wellness pri Chorvátskom Grobe

  • JK

Odkrývame ďalší tip na originálne miesto na západe Slovenska

Minulý piatok sme vám predstavili prvé z originálnych a neopozeraných miest Slovenska, ktoré vám budeme postupne odkrývať. Boli sme si pozrieť najstarší kostolík na Slovensku, ktorý sa nachádza na Záhorí v dedinke Kopčany.

Tentokrát sme vymenili históriu za oddych. Pri Chorvátskom Grobe sa nachádza prírodný termálny prameň. Ten vznikol v 70. rokoch minulého storočia ako prieskumný vrt. Teraz slúži miestnym na relax.

K prameňu sme dorazili krátko po siedmej ráno. Dno plytkého jazierka je vysypané štrkom, takže sa doň vstupovalo veľmi jednoducho, čo sa nedalo povedať o vstupe do betónovej kade. Panely boli klzké, preto si je treba dávať pozor a byť opatrný. Vo vzduchu je cítiť síru. Voda z termálneho prameňa je totiž veľmi podobná tej piešťanskej.

Svoje tipy na originálne a neopozerané miesta Slovenska, o ktorých by sme mali určite vedieť, nám môžete posielať na [email protected]

VYPOČUJTE SI REPORTÁŽ


Fun Play

Termálny prameň by mal byť niekde tu

Odporúčame