Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Spoko z kapely Smola a Hrušky a speváčka Mirka Miškechová vydali spoločnú romantickú baladu

  • DC

Spoko z kapely Smola a Hrušky to cíti rovnako ako Mirka Miškechová.

Spoko Kramár, frontman kapely Smola a Hrušky, pokračuje vo svojej sólovej tvorbe a po vydaní prvého úspešného singlu Plamene vydáva ďalšiu romantickú baladu Aj ty to tak cítiš, kde si na hosťovanie pozval pesničkárku a skladateľku Mirku Miškechovú

Hudobníčka má na svojom konte dva albumy - Schizofrenik Optimista a najnovší album My name is Mirka not Miška. Je držiteľkou ocenenia Zlatá autorská porta a aktuálne pôsobí aj ako hudobný hosť v Stand Up Comedy show či Sit Down Ladies Comedy. Mirka sa stala známejšou vďaka spoluautorstvu a hosťovaniu v skladbe Cudzinka v tvojej zemi od Xindla X, ktorá sa stala hitom na oboch stranách rieky Moravy a na Youtube má za päť rokov viac ako 28 miliónov prehratí.

Druhý videoklip zo Spokovho sólového projektu sa natáčal v priestoroch unikátnej galérie Tricklandia v Starom Smokovci, na mieste, ktoré spája umenie, jedinečnosť a fantáziu prostredníctvom trick-artu a optických ilúzii. Za výbornou prácou s kamerou a vizuálnymi trikmi klipu stojí dvorný kameraman a fotograf Pavol Varga. Mixáž a zvuk mal na starosti Martin Migaš z nahrávacieho štúdia Perina v Prešove. Okrem Spoka, ktorý nahral väčšinu nástrojov, sa na skladbe hudobne podieľali aj uznávaný hudobník Martin Husovský z Komajoty, ktorý nahral klavír a Matúš Miženko z domovskej Smola a Hrušky, ktorý nahral trúbku. Jozef Spoko Kramár aktuálne pracuje na ďalších skladbách pre svoj sólový projekt, z ktorého plánuje vydať EP na svojej nezávislej značke Spoko Music.

Odporúčame